Novi Sad
24.03.2016.
13:57 > 14:09
Osam tablet računara uručeno je Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović", a donacija je stigla od nekadašnjeg predsednika Skupštine opštine i gradske Skupštine Novog Sada Jovana Dejanovića.
  • Crtanje

    25.03.2016 09:45
    Radi se o tome da nas ulaganje u decu sa posebnim potrebama neće izvući. Za to vreme, dok nama preporučuju da svaki dinar bacimo u bunar, oni odvode našu talentovanu decu.
    Zaista bi trebalo da razmislite, malo dublje, o mojoj "gluposti".
    Niko ovde ne vre]a decu sa psoebnim potrebama. Ali, ;injenica je da se u zadnjih bar 10 godina SVE ulaže u njih, a NIŠTA u talente.
    Ipak, priznaćete, malo je to čudno. Rade li to Kinezi? A to se radi zahvaljujući glupim ljudima koji žele da se osećaju europejcima, da budu IN, da misle da su humani, napredni.... a čine ogromnu glupost na veliko zadovoljstvo onih sa zapada, koji nam i spremaju jelo tipa Parovi. Te ideje dolaze preko NVO i raznih tapšanja po ramenu. "Znate, mi to kod nas ovako0 radimo..." Pa, neko lansira i rakete. Možemo li i mi tako?
    Nadam se, da sam Vam sada nacrtao svoje zapažanje. E, sad razmislite ko će to dete da pomaže do kraja života. Njegovi vršnjaci - ili talenti koji će da zarađuju?
  • Pufta

    24.03.2016 20:50
    @Dokle?
    Pretpostavljam da verujete da treba ulagati samo u pametne, lepe, plave i visoke, a ostale u furunu. Bilo je takvih ideja i ranije, ali nisu prošle... Neće ni ova vaša glupost...
  • Dokle?

    24.03.2016 16:26
    Onoga dana, kad budem pročitao vest da se maksimalno doniraju škole za nadarenu decu, i stipendira genijalnost, da naša, deca mogu otići na takmičenja u inostranstvo - poverovaću da za Srbiju ima nade. Do tada, sprovodi se ono što je od interesa za strane sile, koje nam ovakvo ponašanje i preporučuju.
  • Gavra

    24.03.2016 15:51
    Sve pohvale ...
    Čika Jova bio i ostao veliki humanista , kamo sreće da ima još takvih !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna